http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Falsk rygeforbud i Furesø kommune

Arkiv 2018Falske rygeforbud breder sig. Det er fordi lovgivningsmagten har opgivet at lave flere forbud, som politiet skal håndhæve. Et eksempel på et falsk rygeforbud, er fra Århus Kommune. Dette forbud er proklameret udenfor kommunens ejendomme. Det har ingen lovhjemmel. Det er, med andre ord – et falsk rygeforbud.Tak fordi du ikke ryger

I Furesø kommune vil man opsætte skilte med teksten ’Tak fordi du ikke ryger’. Kræftens Bekæmpelse hævder at det har en ’god effekt’. Furesø Kommune har vedtaget at skiltene skal sættes op, på Kræftens Bekæmpelses anbefaling. De koster i størrelsesordenen 600.000 kroner.

Der er planen at skiltene skal opsættes ved ’legepladser’ og ’idrætsfaciliteter’. Så mener byrådet at folk ikke vil ryge i nærheden af skiltene. Det er klart at ’børnene’ skal tages som gidsler i den sag!

Det pudsige er, at de eneste mennesker der ikke ryger, er ikke-rygere. Man skulle vel mene at skiltene henvender sig til ikke-rygere. Det er jo dem der ikke ryger!

Nå, spøg til side.

Anti-ryge kampagnen er gået så meget over gevind, at rygere vil blæse på skiltene. De henvender sig jo kun til folk der vil afholde sig fra at ryge!

Skiltene er et falsk rygeforbud, og kan ikke håndhæves.

Forvent mere at dette nonsens i fremtiden. Og gør klar til at ignorere skiltene.

16/12-2020: SN: Udendørs rygeforbud dele vandene


Tobak-jatak.dk d. 29 - 1 2021Back to content | Back to main menu